kukinatost
napsal(a):
Tak holky, já se asi obulím z té mojí černé věci..:)
černá věc se mnou vyjela včera v té vichřici jenom na ohlávce, s tou jmnější síťkou a chodil skoro úplně normáln, no, dělal to tak o 90% méně než předtím...
je fakt,že třeba začal házet, když jsme jeli posečenou enbo vysokou trávou, a tam kde se i v tom vichru vyrojily ty malé muškaté svině...každopádně pan doktor ho v pondělí durch proklepne a rezavici zkontrolujeme zubiska, i černé věci samozřejmě...to zas bude pálka...
kukinatost
napsal(a):
já sjem se včera tak fajně svezla...a dneska mě čeká vození an rezavé věci po jízdárně, páč máme trénink...a zkusím zase vnutit trenérce i nějakou skokovou gymnastiku, když předtím jsme jenom drezurovali a pracovali na kruhu...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ráánko.. tady je táák náádherně, trošku chladněji,škrabkala jsem autí, ale moc fajne počasí..Snad vydrží, "dynamitka" potřebuje zas vyvětrat
Dostal se mi do ruky časopis "Instinkt", holky, je tam moc pěkně psaný článek o Albertovci, doporučuji přečíst
A musím se pochlubit, měla jsem to štěstí a "potkala" se s p. Zajacem
Moc příjemný a chytrý člověk![]()
kukinatost
napsal(a):
já sjem se včera tak fajně svezla...a dneska mě čeká vození an rezavé věci po jízdárně, páč máme trénink...a zkusím zase vnutit trenérce i nějakou skokovou gymnastiku, když předtím jsme jenom drezurovali a pracovali na kruhu...
Zdar janico ty jsi ale akční. já se probouzím..jsem byla včera v práci od 6 do pul jedenáctý večer, takže pila jsem pomálu, a propila se do střízliva..nehcápu????tak a zase šup do práce...
kukinatost
napsal(a):
Janí , budu na Tě myslet, hlavně v pondělek, ať už se to rozsekne a Vám uleví...
Zas mizím, tak kráásný den
molly
napsal(a):
Dobré ráánko.. tady je táák náádherně, trošku chladněji,škrabkala jsem autí, ale moc fajne počasí..Snad vydrží, "dynamitka" potřebuje zas vyvětrat
Dostal se mi do ruky časopis "Instinkt", holky, je tam moc pěkně psaný článek o Albertovci, doporučuji přečíst
Dobré jitro,
já jsem celá chcíplá po ránu...dala bych ještě pět hodinek spánku. Včera byla mini oslavička, mamka Tomáše měla narozky...tak jsme byly v pizérce na véče a pěkně jsme poseděli...pizza s olom. tvarůžkama...mňam
Holky, už stříháte metr? Já se na vás všechny neskutečně těším...už aby to bylo.
Co máte v plánu na víkend?
Jo jinak včera se odvezli kluci do odchovny...a dneska se budou předvádět na ruce. mazec a já tam nebudu
Pozitivní informace pro dnešní den...JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEK
molly
napsal(a):
Bré ranko..
Teda Janico obdivuju tvé nadšení ještě makat na jízdárně v tomto počasí..Já už mám problém se jen dostat do sedla
Ségra australana jsem musela nechat v sedlovně, nechala bych si ho v autě ale já dnes nepřijedu, takže by ses nesvezla
Co včerejší party jak se vyvedla??
kukinatost
napsal(a):
Zuziku, já mám pocit,ž e se to až tak rozsekávat nebude a vážně to bude tak, jak už mi bylo jendou řečeno, ale co, víc halv, víc ví...a nakonec budem s Keruškatým hold alergici oba....:((
však já an něm taky co v¨chvilku kýchám a vytahuju kapessník...
a optrně s tou tvojí nadupanou barabou, a´t tě někde nevysype...já se zas dneska povozím a třeba něco naučím:)
kukinatost
napsal(a):
Zuziku, já mám pocit,ž e se to až tak rozsekávat nebude a vážně to bude tak, jak už mi bylo jendou řečeno, ale co, víc halv, víc ví...a nakonec budem s Keruškatým hold alergici oba....:((
však já an něm taky co v¨chvilku kýchám a vytahuju kapessník...
a optrně s tou tvojí nadupanou barabou, a´t tě někde nevysype...já se zas dneska povozím a třeba něco naučím:)
Peťuli, u nás je ale 15 stupňů a svítí slunko, je prostě fakt hezky...jezdím jenom v termo triku....a navíc těch 40 minut tam mi jenom prospěje a rezavá se netváří vůbec odmítavě...jak sjme natrénovaly dovnitř plec..:)
kukinatost
napsal(a):
Klárušo, většinu akcí končíkm propitím se do absolutní střízlivosti...až ěm to někdy mrzí...a teď už tomu pití ani moc nedávám..jsem holt stará paní..
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
já jsem celá chcíplá po ránu...dala bych ještě pět hodinek spánku. Včera byla mini oslavička, mamka Tomáše měla narozky...tak jsme byly v pizérce na véče a pěkně jsme poseděli...pizza s olom. tvarůžkama...mňam
Holky, už stříháte metr? Já se na vás všechny neskutečně těším...už aby to bylo.
Co máte v plánu na víkend?
Jo jinak včera se odvezli kluci do odchovny...a dneska se budou předvádět na ruce. mazec a já tam nebudu
Pozitivní informace pro dnešní den...JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEK
Ahojda holky, tak i já se tu na chvilenku stavím....dnes jdu do školy až na devátou, tak mám čas...
včerejšek se náramně vydařil, ač pro mě to byl večer v slzách..jak jsem si myslela, že pojedu nonstop, tak jsem byla asi o půl třetí doma a spala...nemělo to tam se mnou vůbec smysl...ten největší problém byl, že jsme si prostě psali s Josephem a dopadlo to , jak to dopadlo...fakt mě bylo trapný tam bejt sama (kámošky, co o tom věděly odjížděly chvíli přede mnou) a bulet tam a kazit zábavu zbytku, tak jsem frčela se spolužákem domů...Ani s pitím jsem to vůbec nepřeháněla, to jsem měla radost, bylo mi jako po tejhle stránce dobře
Jinak platila jsem z těch třídních peněz večeři všem, včetně 4 učitelů, dvě obložený mísy, náký chipsy, přípitek a pití učitelům do přípitku. No tak si typněte, stačilo mi 5tis?? Samozřejmě, že ne...stálo to 6450Kč docela šílenost, coo?? Myslím, že nás pěkně natáhli...ale co se dá dělat, stálo to za to..
A jak vy?
Klári, jak jsi dopadla ty??
kukinatost
napsal(a):
Klárušo, většinu akcí končíkm propitím se do absolutní střízlivosti...až ěm to někdy mrzí...a teď už tomu pití ani moc nedávám..jsem holt stará paní..
Doufám že to počasí vydrží Jani až dorazíme
tady je to takové vlezlé, třeba dnes svítí ale stejně odpoledne když se přemístuju ke koním se už začíná stmívat, fouká, no hnus...
Týnuš tak to mě mrzí, že to nevyšlo tak báječně jak mělo
..doufám že se nám tě alespon na srazíku podaří nějak odreagovat a rozveselit!!!
Zuzi zařídila sis to teda v práci?pustěj tě na srazík?
rocky
napsal(a):
Doufám že to počasí vydrží Jani až dorazíme
tady je to takové vlezlé, třeba dnes svítí ale stejně odpoledne když se přemístuju ke koním se už začíná stmívat, fouká, no hnus...
Týnuš tak to mě mrzí, že to nevyšlo tak báječně jak mělo
..doufám že se nám tě alespon na srazíku podaří nějak odreagovat a rozveselit!!!
Zuzi zařídila sis to teda v práci?pustěj tě na srazík?
u nás pohoda...jen mě bolí žaludek jak jsem celej den žrala ty chlebíčky a zákusky...blé...
včera mi psala agna a chválila mi udidýlko, tak jsem ráda že to není jen můj názor, a máme klid od věšení...
klawdie
napsal(a):
u nás pohoda...jen mě bolí žaludek jak jsem celej den žrala ty chlebíčky a zákusky...blé...
včera mi psala agna a chválila mi udidýlko, tak jsem ráda že to není jen můj názor, a máme klid od věšení...
Tak to je fajne že udidlo sedí
pak ho prubnu nekdy na toho joudu žlutého
rocky
napsal(a):
Tak to je fajne že udidlo sedí
pak ho prubnu nekdy na toho joudu žlutého
jsme nějak nízko...holky mě se nic nechce jsem utahaná....nálada k ničemu nic se mi nechce, prostě na prd..
klawdie
napsal(a):
jsme nějak nízko...holky mě se nic nechce jsem utahaná....nálada k ničemu nic se mi nechce, prostě na prd..
jsem přesvědčená, že na srazíku už to bude lepší..nebude to tak čerstvý, přesto to ve mě bude..navíc si denně píšeme (holky moje AJ začíná bejt na docela brý úrovni
), takže to mě tak trochu drží nad vodou...
ale moc se na srazík těším, jsem šíleně zvědavá na Kukinu...![]()
jenysimons
napsal(a):
jsem přesvědčená, že na srazíku už to bude lepší..nebude to tak čerstvý, přesto to ve mě bude..navíc si denně píšeme (holky moje AJ začíná bejt na docela brý úrovni
), takže to mě tak trochu drží nad vodou...
ale moc se na srazík těším, jsem šíleně zvědavá na Kukinu...![]()
Hele Jeny,
romanťárna jako prase...a máš ho někde na photo, jižné typy jsou luxusní...
Co Kíša vůbec? Jak se měl za tvé nepřítomnosti?
Srazík bude luxusní, ještě tam zapijeme tvé Sko...neboj...s námi zapomeneš na veškeré trápení
Klárko, neboj víkend před námi a pěkně si odpočineme...možná
haisovad
napsal(a):
Hele Jeny,
romanťárna jako prase...a máš ho někde na photo, jižné typy jsou luxusní...
Co Kíša vůbec? Jak se měl za tvé nepřítomnosti?
Srazík bude luxusní, ještě tam zapijeme tvé Sko...neboj...s námi zapomeneš na veškeré trápení
Klárko, neboj víkend před námi a pěkně si odpočineme...možná
no jo Danny snad jo...holky fretku mám pořád doma...dneska byl dareba nevylítanej, neustále mě při oblíkání ráno obtěžoval
až jsem ho musela zavřít a dát mu snídani, jinak by mě nenechal obléct....
klawdie
napsal(a):
no jo Danny snad jo...holky fretku mám pořád doma...dneska byl dareba nevylítanej, neustále mě při oblíkání ráno obtěžoval
až jsem ho musela zavřít a dát mu snídani, jinak by mě nenechal obléct....
Tak to tak vypadá, že máš nového člena rodiny...
heh a fotka by nebyla???
Říkejte mi vtěrka, budu u vás bydlet...
trefný
haisovad
napsal(a):
heh a fotka by nebyla???
trefný
no to jo no..sice kámoška mi pro něj ubytování nabízí, ale zatím s nim nejsou problémy, tak uvidíme, utulek jsem obvolala, tamní veterinu též nikdo ho neshání...ještě zkusím ty letáčky....no a pak holt další adoptovaný zvíře no....zrovna jsem viděla na bazoši pěknou voliéru za 500,- vysokou, ta by se mi na balkon vešla, ale to je až letní byteček...ale jsou to neskutečně spavý zvířata, kolikrát mu tu pohodu závidím, válí se na zádehc nožičky do hůry....jen kdyby tak nepáchnul...to je mazec...brambora je štastná pač má kámoše na hraní když zrovna nedělaj sex s Megii
paní Bůčková...
haisovad
napsal(a):
heh a fotka by nebyla???
trefný
dann, Sko ještě ne, bylo to jen Lko...![]()
zase mě tak nepřecenuj, trubko...![]()
Jinak foto je, ale ještě není jaksi v mém počítači..pořád na Martina naléhám, měla jsem jen to štěstí ho včera chvíli vidět ve fotáku a musím říct, že ta fotka je fakt naprosto luxusní, oběma nám to tam dosti sluší...hehe, už abych ji měla v poči a nejlíp na ploše pozadí...![]()
hold ale bohužel to prostě vázně na Martinovi mamině, která furt někde lítá, takže jestli se dočkám do konce listopadu, budu vela ráda..
kukinatost
napsal(a):
no holky, a když si tak vezmu svojí posl. dovču u moře - 2 roky zpátky, kdy jsme letěly samy se segrou do Tunisu...
no, tež sjem se tam toho nebála, až segra říkala, že příště se mnou pojede jenom s pásem cudnosti:)))
no co, to byl tam Alex, tam Francois a zbytek, který ani envím, ajk se jmenoval...chudáka Alexe kvůli mě vyhodili z práce..:)ale byla to prdel, on byl vcelku nafixovaný, docela hodně pak otravoval i po dovolené, nicméně v tom jsme měla jasno, na dovču jsem si jela užít, ne se vázat nebo si něoc slibovat a tak...a fakt to tam stálo za to..
a Tynuš, nebo¨j, u nás an Ostravsku ej tež fajně a já mum šikovne kamarady:))
kukinatost
napsal(a):
no holky, a když si tak vezmu svojí posl. dovču u moře - 2 roky zpátky, kdy jsme letěly samy se segrou do Tunisu...
no, tež sjem se tam toho nebála, až segra říkala, že příště se mnou pojede jenom s pásem cudnosti:)))
no co, to byl tam Alex, tam Francois a zbytek, který ani envím, ajk se jmenoval...chudáka Alexe kvůli mě vyhodili z práce..:)ale byla to prdel, on byl vcelku nafixovaný, docela hodně pak otravoval i po dovolené, nicméně v tom jsme měla jasno, na dovču jsem si jela užít, ne se vázat nebo si něoc slibovat a tak...a fakt to tam stálo za to..
a Tynuš, nebo¨j, u nás an Ostravsku ej tež fajně a já mum šikovne kamarady:))
Jani, jsi trubka..o šikovnost kamarádů přeci na srazíku vůbec nepůjde, hehe...nehledě na to, že já vedle vás budu jak neim co...
No ale rozhodopádně doufám, že se nic nezmění na tom, že prostě jedu..hehe...
oni ho kvůli tobě vyhodili z práce? No panejo, toby mě bylo asi hodně blbý..to Jospeh si dával sakra velkýho majzlika, aby nebyl průser, v tom Egyptě je to o to horší, navíc v tej celej El Gouně to tak podle mě je...ale my se dycky v noci zahrabali na golfový hřiště, kde fakt nidko nebyl...
jenysimons
napsal(a):
Jani, jsi trubka..o šikovnost kamarádů přeci na srazíku vůbec nepůjde, hehe...nehledě na to, že já vedle vás budu jak neim co...
oni ho kvůli tobě vyhodili z práce? No panejo, toby mě bylo asi hodně blbý..to Jospeh si dával sakra velkýho majzlika, aby nebyl průser, v tom Egyptě je to o to horší, navíc v tej celej El Gouně to tak podle mě je...ale my se dycky v noci zahrabali na golfový hřiště, kde fakt nidko nebyl...
no, tak aby ses třeba osvěžila ostravským temeperamentem od toho Egyptského, i když je fakt,ž e kluci temperamentně zvedají leda půllitry:))))
No, tam to byl taky docela masakr, jak je hlídali...akorát mě na nich štve ta žárlivost...jenom se na jiného usměješ a ten už má psí oči....ale byla to fakt prdel, nejhezčí letní dovolená, páč Alpám nemá šanci nic konkurovat:))
jenysimons
napsal(a):
ty jo, romanťárna jako z filmu...a co máma? V pohodě?
Kolik mu vlastně je? A je to Egypťan nebo nějaká naplavenina za prací?
Jani, ty mě překvapuješ...
Taková divoška
Rška se blíží...se mi po ní ukrutně stýska...musím se jet za ní podívat jak se holka má...ale nikdo po ní nic nechce, stále se fláká po pastvě...si na mě ani nvzpomene, maximálně kdybych měla plnou kapsu dobrot...
kukinatost
napsal(a):
no, tak aby ses třeba osvěžila ostravským temeperamentem od toho Egyptského, i když je fakt,ž e kluci temperamentně zvedají leda půllitry:))))
No, tam to byl taky docela masakr, jak je hlídali...akorát mě na nich štve ta žárlivost...jenom se na jiného usměješ a ten už má psí oči....ale byla to fakt prdel, nejhezčí letní dovolená, páč Alpám nemá šanci nic konkurovat:))
no tak zvedat půllitry s pivem umím taky dost statečně, takže to nebude problém, jsem přeci jen pořád Pařízková a to se jen tak nezakecá....![]()
tak to u nás náká žárlivost nebyla...když on pracoval, tak my seděli u stolu, spíš oni s námi, s animátorama a nebyl problém..ani večer pak nic neříkal přesto, že jsem se tam s jedním z nich pořád dost často poštuchovala...
Je fakt, že Alpy jsou Alpy a vím, že tam se mi nic takovýhodle přihodit fakt nemůže, hehe
Já to mám asi tak...miluju léto a teplo, zimu začínám nenávidět, ale týden v Alpách je naprosto super věc, dycky si to užiju a pak bych se nejradši zase vrátila domů do tepla, kde to teplo ale není, žejo...
Letos Alpy nejedem,takže se na prkno vůbec nedostanu, český sjezdovky mi na ježdění nestačí, jsem rozmazlínek...![]()
haisovad
napsal(a):
ty jo, romanťárna jako z filmu...a co máma? V pohodě?
Kolik mu vlastně je? A je to Egypťan nebo nějaká naplavenina za prací?
Jani, ty mě překvapuješ...
Taková divoška
Rška se blíží...se mi po ní ukrutně stýska...musím se jet za ní podívat jak se holka má...ale nikdo po ní nic nechce, stále se fláká po pastvě...si na mě ani nvzpomene, maximálně kdybych měla plnou kapsu dobrot...
no mamina je to samý v bleděmodrým, takže klídek..ta je na to už zvyklá z tej poslední dovky, žejo...a jen jsme ted v Egyptě po sobě začali koukat, bylo jí to naprosto jasný..
Byl to čistej Egypťan, je mu 24, je šíleně vysokej, nádherný velký ruce..hmm, prostě krásnej chlap mých snů...sakra a bydlí tak děsně daleko..![]()
kukinatost
napsal(a):
che Danny, opatrně, já jsem vždycky byla taková akčnější...:))
určitě má všechno něoc do sebe, akroát já sjem zrovna ten horský typ a už x let se chstám na skijöring, tak jeslti mi to ani letos nevyjde, tak ěm trefí...:)
Baby, dneska mám krátko a valím na trénink, tož se majte a hezký weekend:)
kukinatost
napsal(a):
che Danny, opatrně, já jsem vždycky byla taková akčnější...:))
určitě má všechno něoc do sebe, akroát já sjem zrovna ten horský typ a už x let se chstám na skijöring, tak jeslti mi to ani letos nevyjde, tak ěm trefí...:)
Baby, dneska mám krátko a valím na trénink, tož se majte a hezký weekend:)
jo, tak ten skijöring by mě teda taky sakrušky lákal..už tenkrát Ticháček nám říkal, že to jednou zkusíme, ale rozhodně by to bylo za koněma, co neumí tahat, takže by to nakonec dopadlo dost otřesně, mueheh..
Jani já už jsem dobu doma, máme v pátek fakt krátký...
Měj se a krásný víkend..
jenysimons
napsal(a):
jo, tak ten skijöring by mě teda taky sakrušky lákal..už tenkrát Ticháček nám říkal, že to jednou zkusíme, ale rozhodně by to bylo za koněma, co neumí tahat, takže by to nakonec dopadlo dost otřesně, mueheh..
Jani já už jsem dobu doma, máme v pátek fakt krátký...
Měj se a krásný víkend..
přijedte k nám Jerík, umí, pole k dispozici...jen ten sníh, no...
S láskou jsou jen trápení, tak yuž toho mám plný zuby, ale člověk to nesetře jak prach z poličky, každopádně stejně je to za čas odznovu...
klawdie
napsal(a):
S láskou jsou jen trápení, tak yuž toho mám plný zuby, ale člověk to nesetře jak prach z poličky, každopádně stejně je to za čas odznovu...
Hele láska je nevyzpytatelná...já jsem v ní nevěřila a ...no jak to dopadlo. Mám chlapa kterého naprosto zboňuji...ale cesta k němu byla také trnitá...každej má někde ve světě tu druhou půlku a nic jiného nám nezbývá než hledat a hledat a zkoušet a vymněňovat(
)
Já už jsem snad našla a měnit nehodlám ikdy mě občas pekelně vytočí...ale to já jeho taky
klawdie
napsal(a):
no jestli i letos bude stát zima za prd, tak tady asi končím...![]()
už mě ta věčný holomrazy nebaví, je to o hovně..už si chci zase zacválat na zasněženým poli při svitu sluníčka....
Klárko, o tom mi ani nemluv...já jsem navíc děsnej cíta, nehledě na to, že moje kinderkill prášky mi to ještě zveličují, takže věčně ubulená a ublížená, ač na povrch drsná...
jenysimons
napsal(a):
no jestli i letos bude stát zima za prd, tak tady asi končím...![]()
už mě ta věčný holomrazy nebaví, je to o hovně..už si chci zase zacválat na zasněženým poli při svitu sluníčka....
Klárko, o tom mi ani nemluv...já jsem navíc děsnej cíta, nehledě na to, že moje kinderkill prášky mi to ještě zveličují, takže věčně ubulená a ublížená, ač na povrch drsná...
Změň zobání Týnko...kolegyně také vyměnila a je O.K. Měla depky jako sviňa...a teď má pokoj
jenysimons
napsal(a):
jednou jsem to změnila a zase byly problémy dole...takže nemám to vůbec jednoduchý..odmalička problémy a tyhle prášky ze mě dělají jen tu citlivku, jinak dobrý...![]()
Tak to pak jo...no hlavně yby to nepřešlo v něco víc...
Máme to ale problémy, tohle chlapy řešit rozhodně nemusí...Tomáš má depku když nejde proud...nebo nemá naproušený řetěz na pile...
jenysimons
napsal(a):
hmm..to je přesně ono...oni jsou naprosto okej...![]()
Jo, občas mu trochu závidim...ale co, jiný už to nebude...
Co plánujete na víkend? Nějaká koňo akce? Já bych se v neděli chtěla jet podívat na ty dva chlapáky, který byly včera převezeni do testační odchovny do Železnice...tak uvidíme. A zítra snad jedeme pro nového Pepíčka...třetí v pořadí a snad už poslední, kterej s námi bude dlouho a dlouho...
haisovad
napsal(a):
Jo, občas mu trochu závidim...ale co, jiný už to nebude...
Co plánujete na víkend? Nějaká koňo akce? Já bych se v neděli chtěla jet podívat na ty dva chlapáky, který byly včera převezeni do testační odchovny do Železnice...tak uvidíme. A zítra snad jedeme pro nového Pepíčka...třetí v pořadí a snad už poslední, kterej s námi bude dlouho a dlouho...
DAnny a proč vlastně nevezmeš rovnou páreček? ve dvou se to lépe táhne...kámoška má taky páreček a ti dva se spolu vyřádí, dokonce samička snáší vajíčka, ale na rodičovství asi ještě nejsou připravení, pač z toho nikdy nic není...
klawdie
napsal(a):
DAnny a proč vlastně nevezmeš rovnou páreček? ve dvou se to lépe táhne...kámoška má taky páreček a ti dva se spolu vyřádí, dokonce samička snáší vajíčka, ale na rodičovství asi ještě nejsou připravení, pač z toho nikdy nic není...
já na víkend neplánuju vůbec nic...zítra mám schůzku kvůli brigádičce, tak konečně zase na chvilku náký přividělání bude, ale je to jen na tejden, přesto teda 220kč/hod je mrtě, takže nádherný vyhlídky...bych byla ochotná se i na školu kvůli tomu vykašlat, hehe..takový prachy nemá ani mamina...![]()
Co se, danny, stalo s předešlýma??
jenysimons
napsal(a):
já na víkend neplánuju vůbec nic...zítra mám schůzku kvůli brigádičce, tak konečně zase na chvilku náký přividělání bude, ale je to jen na tejden, přesto teda 220kč/hod je mrtě, takže nádherný vyhlídky...bych byla ochotná se i na školu kvůli tomu vykašlat, hehe..takový prachy nemá ani mamina...![]()
Co se, danny, stalo s předešlýma??
Když jsou dva tak ukrutně řvou a to by ségra asi nepřežila a na dva nemám tak vekou klec. Vím, že by se mělo vše párovat ale nám stačí jeden a myslím, že se nijak netrápil ani jeden z Pepíčků, že byl sám, stále volnost, lítali si po bytě...
A hlavně kdybychom tomu prvního Pepíčkovi pořídili roštěnku tak by jí ušukal k smrti během jednoho dne...
haisovad
napsal(a):
Když jsou dva tak ukrutně řvou a to by ségra asi nepřežila a na dva nemám tak vekou klec. Vím, že by se mělo vše párovat ale nám stačí jeden a myslím, že se nijak netrápil ani jeden z Pepíčků, že byl sám, stále volnost, lítali si po bytě...
A hlavně kdybychom tomu prvního Pepíčkovi pořídili roštěnku tak by jí ušukal k smrti během jednoho dne...
Prvního sežrala kočka...naše chyba. Pepíček měl stále otevřenou klec, šest let totální volnosti a jedna osudová chyba a do baráku se dostala tety kočka a Pepíčka nám sežrala...fakt jsme to ožvali...
Pak jsme si přivezli druhého a ten zemřel když jsme byly na dovolené, ten chovatel říkal, že je nějakej divnej rok a mláďata že prej do dvou měsíců od vylíhnutí hodně umírali...
mno a teď jsem sehnala třetího, od jiného chovatele. Zítra se tam jedeme podívat
haisovad
napsal(a):
Prvního sežrala kočka...naše chyba. Pepíček měl stále otevřenou klec, šest let totální volnosti a jedna osudová chyba a do baráku se dostala tety kočka a Pepíčka nám sežrala...fakt jsme to ožvali...
Pak jsme si přivezli druhého a ten zemřel když jsme byly na dovolené, ten chovatel říkal, že je nějakej divnej rok a mláďata že prej do dvou měsíců od vylíhnutí hodně umírali...
mno a teď jsem sehnala třetího, od jiného chovatele. Zítra se tam jedeme podívat
no já jsem právě zjistila, že moje činčilka je zase těhule, takže max. do 14 dnů čekám malej přírůstek, páč je hmatatelnej a hejbe se jí v bříšku..minule to bylo taky tak...už se těšm, doufám, že budou třeba dva...![]()
Jinak jaký to je mít doma ptáčka?? Dostkrát jsem nad tím uvažovala..ale...nevím no...
Jednou bych chtěla fretku, ale hrozně mě odrazuje, jak smrdí...činčilky jsou čistotný broučci nesmrdící a jsou to ňufínci i když na mazlení nejsou no..
naše první mládátko...
jenysimons
napsal(a):
no já jsem právě zjistila, že moje činčilka je zase těhule, takže max. do 14 dnů čekám malej přírůstek, páč je hmatatelnej a hejbe se jí v bříšku..minule to bylo taky tak...už se těšm, doufám, že budou třeba dva...![]()
Jinak jaký to je mít doma ptáčka?? Dostkrát jsem nad tím uvažovala..ale...nevím no...
Jednou bych chtěla fretku, ale hrozně mě odrazuje, jak smrdí...činčilky jsou čistotný broučci nesmrdící a jsou to ňufínci i když na mazlení nejsou no..
naše první mládátko...
no týnuše, fretuly teda opravdu moc nedoporučuju, co maj holky samičky tak nesmrdí, ale zas to jsou kouosací komanda...tenhle chlapák co mám doma je hodnej ale puch jak od ropuch, ale kupodivu stále při vstupu do bytu cítím libou vuni ze zásuvky Brise a né jeho, ale dobré je že ještě nedostal jmeno, takže to u mě nemá ještě jistý...
činčili jsou heboučký ale vždycky mě přišli takový nepřítomný...máš je cvičený?
Danulí chnápu, naši pořídili nedávno korelu a ten frajer už se naučil opakovat a válí Pepíčku jak starej profík..matka se snažila a on je celkem talent, ale občas nevím že má bejt zticha a řve a tak to dopadá že pták je přikrytej ubrusem...
jinak na mě čeká u "taconásčte" malej kosaták
pač já teda poctivě páruju...
jenysimons
napsal(a):
naše první mládátko...
Jééé, činčily jsou boží, moc se mi libí...fakt vykouzlí člověku úsměv na tváři...
Mno jaké je to mít doma kámoše v podobě anduláčka? Mno musíš si stále bránit talíř, skleličku s vínem, palce u nohy...prostě nás stále něčím překvapoval...byl u všeho, chodili jsme kouřit o patro níž do kotelny a on pochopitelně s náma, když jsme si čistili ráno zuby samo že s Pepíčkem na rameni.Obědy, snídaně, narozky Silvestr-byl u všeho a stále středem pozornosti a proto se také asi tak vychloubal a machroval furt něčím novým. Mno prostě člen člen...
haisovad
napsal(a):
Jééé, činčily jsou boží, moc se mi libí...fakt vykouzlí člověku úsměv na tváři...
Mno jaké je to mít doma kámoše v podobě anduláčka? Mno musíš si stále bránit talíř, skleličku s vínem, palce u nohy...prostě nás stále něčím překvapoval...byl u všeho, chodili jsme kouřit o patro níž do kotelny a on pochopitelně s náma, když jsme si čistili ráno zuby samo že s Pepíčkem na rameni.Obědy, snídaně, narozky Silvestr-byl u všeho a stále středem pozornosti a proto se také asi tak vychloubal a machroval furt něčím novým. Mno prostě člen člen...
Je boží Klárko, strejda měl venku na volno morčouida asi deset let...na kočky byl agres a když chtěl tak se schoval do domečku kam se protáh jen on a cizí kočka ne...po asi deseti letech zemřel, věkem. Ale to byl mazák, si zapískala a už byl u tebe. Samo chtěl nějakou dobrotu ale totálka ochočenej a kočku vyháněl z¨teritória...
haisovad
napsal(a):
Klári, tak cvičený je fakt nemám...tyhle dva mám asi tak dohromady 3 necelý roky..předtím jsem měla samce asi 7 roků, ale on začal bejt nesnesitelně nadrženej, že jsem se ho bála i krmit, šíleně kousal, fakt to bylo děsný..dobrý, zkusíme kastraci, která je děsně riskantní, ale zkusím..kastraci přežil, ale pak se mu nejspíš přetočil žaludek nebo střeva a několik dní po zákroku jsem ho našla mrtvýho...ten byl krásně ochočenej, měla jsem ho od malička a jak jsem byla prostě malá, tak jem na něj měla čas a furt jsem ho nuchnala a když jsem prostě zašustila papírkem od sušenky nebo udělala, že mlaskám při jídle něčeho, tak byl u mě...kdežto tyhle dva jsou děsný...samce jsem měla dřív a dokud byl sám, tak byl dobrej..do tej doby, co máme i samičku, tak se šíleně bojí..je to takovej posera..kdežto Jenny je oprsklá až to bolí
mít na ně víc času, asi by to bylo o něčem jiným, ale čas není a oni dva si naprosto vystačí..
Danny, tak to se přiznám, by mě dost bavilo, mít takovýhohle kamaráda..to jste ho měli hned od začátku pořád volně v bytě, nebo jste ho nejdřív nějak jakože navykli na něco a pak teprv získal tu volnost?? Jak dlouho se takovej anduláček dožije??
já se strašně těším, až si jednou pořídím pejska, holky, to je fakt to, co mi doma prostě šíleně chybí...
to je Ferdik, samec
jenysimons
napsal(a):
Klári, tak cvičený je fakt nemám...tyhle dva mám asi tak dohromady 3 necelý roky..předtím jsem měla samce asi 7 roků, ale on začal bejt nesnesitelně nadrženej, že jsem se ho bála i krmit, šíleně kousal, fakt to bylo děsný..dobrý, zkusíme kastraci, která je děsně riskantní, ale zkusím..kastraci přežil, ale pak se mu nejspíš přetočil žaludek nebo střeva a několik dní po zákroku jsem ho našla mrtvýho...ten byl krásně ochočenej, měla jsem ho od malička a jak jsem byla prostě malá, tak jem na něj měla čas a furt jsem ho nuchnala a když jsem prostě zašustila papírkem od sušenky nebo udělala, že mlaskám při jídle něčeho, tak byl u mě...kdežto tyhle dva jsou děsný...samce jsem měla dřív a dokud byl sám, tak byl dobrej..do tej doby, co máme i samičku, tak se šíleně bojí..je to takovej posera..kdežto Jenny je oprsklá až to bolí
mít na ně víc času, asi by to bylo o něčem jiným, ale čas není a oni dva si naprosto vystačí..
Danny, tak to se přiznám, by mě dost bavilo, mít takovýhohle kamaráda..to jste ho měli hned od začátku pořád volně v bytě, nebo jste ho nejdřív nějak jakože navykli na něco a pak teprv získal tu volnost?? Jak dlouho se takovej anduláček dožije??
já se strašně těším, až si jednou pořídím pejska, holky, to je fakt to, co mi doma prostě šíleně chybí...
to je Ferdik, samec
Hele první měsíce jsem ho zkoušela pouštět jen za naší přítomnosti a chytala jsem ho stylem na rukách tlustý ponožky aby mi neprokousnul prst...byl hnusnej ze začátku a strašně bojácnej. Pak jsem byla na víkend pryč a on nedostal nažrat a v neděli když jsem ho pustila a dala na stůl večeři tak normálně přilítnul a žral těstoviny s talíře, pak jsem přišla na to, že má vyjedené krmítko...mno a od té doby byl čím dál oprsklejší, na žrádlo se zvíře naučí trojtý salta...
Kubišovou na mě, že...
Mno prej se andulky dožívají kolem sedmi let když jsou chovní, ale když jsou v klidu, mají dobré podmínky tak až třeba i přes deset let...
Jeho oblíbená poloha, na palci u nohy...
šukálista jeden žlutej
haisovad
napsal(a):
Hele první měsíce jsem ho zkoušela pouštět jen za naší přítomnosti a chytala jsem ho stylem na rukách tlustý ponožky aby mi neprokousnul prst...byl hnusnej ze začátku a strašně bojácnej. Pak jsem byla na víkend pryč a on nedostal nažrat a v neděli když jsem ho pustila a dala na stůl večeři tak normálně přilítnul a žral těstoviny s talíře, pak jsem přišla na to, že má vyjedené krmítko...mno a od té doby byl čím dál oprsklejší, na žrádlo se zvíře naučí trojtý salta...
Kubišovou na mě, že...
Mno prej se andulky dožívají kolem sedmi let když jsou chovní, ale když jsou v klidu, mají dobré podmínky tak až třeba i přes deset let...
Jeho oblíbená poloha, na palci u nohy...
šukálista jeden žlutej
Týnko, co by jsi chtěla za pesoňa? Koukám nějaký pitt či co na těch fotkách, že?
haisovad
napsal(a):
Týnko, co by jsi chtěla za pesoňa? Koukám nějaký pitt či co na těch fotkách, že?
co bych chtěla za pejska?? Tot pro mě dost těžká otázka..to na těch fotkách je Stafordširský teriér...u koní máme 9 štěnat, tři jsou volná, jedno bych si vzala hned, protože vím, že i z takovýho psa může bejt mazel jako blázen viz mamina štěnátek jako...jinak já osobně jsem dycky snila o pejskovi typu Tosa inu...ty se mi šíleně líbí..nebo taky miluju Berňáky, ale ty jsou šíleně chlupatý...pak zlatý retrívry(to jsou ty dlouhosrstý, myslím..:-D) no jestli si jednou budu vybírat psa, bude to pro mě šíleně těžký...líbí se mi i Ritchback (nevím, jak se to píše) nebo Howawarth...prostě rozhodně chci velkýho psa, nesnáším podskříňáky (Klári promin, ale pro mě to neni pes
).
Jinak je fakt úžasný, jak se zvířata dají na žrádlo ochočit i naučit psí kusy, jen na to člvoěk musí mít čas a hlavně trpělivost...![]()
jenysimons
napsal(a):
co bych chtěla za pejska?? Tot pro mě dost těžká otázka..to na těch fotkách je Stafordširský teriér...u koní máme 9 štěnat, tři jsou volná, jedno bych si vzala hned, protože vím, že i z takovýho psa může bejt mazel jako blázen viz mamina štěnátek jako...jinak já osobně jsem dycky snila o pejskovi typu Tosa inu...ty se mi šíleně líbí..nebo taky miluju Berňáky, ale ty jsou šíleně chlupatý...pak zlatý retrívry(to jsou ty dlouhosrstý, myslím..:-D) no jestli si jednou budu vybírat psa, bude to pro mě šíleně těžký...líbí se mi i Ritchback (nevím, jak se to píše) nebo Howawarth...prostě rozhodně chci velkýho psa, nesnáším podskříňáky (Klári promin, ale pro mě to neni pes
).
Jinak je fakt úžasný, jak se zvířata dají na žrádlo ochočit i naučit psí kusy, jen na to člvoěk musí mít čas a hlavně trpělivost...![]()
Jojo, také mám raději větší psy, mám pocit že je mohu s klidem poplácat po boku bez bázlivosti abych jim nějak ublížila ale moc se mi líbí střední plemena taková ta po kolena.
Pitty znám také jen pohodáře, lidumily...je pravda že znám také jednoho protivu ale ten neublíží. Je to typ psa kterej semá rád mazlinkování když nechce on...takže já přijdu na návštěvu, on si leží na místě...dvakrát blafne a nevšimne si mě třeba půl hodinya pak přijde a jako že tuly tuly...a ty scény když se mu člověk nevěnuje...to je sranda...by nejraději člověku vlezl se svýma 40kilama na klín...
kukinatost
napsal(a):
Čus babky, koukám, že ten pátek držíte dlouho.... už budou tři hodiny...
Ani snad nebudu odpovídat na všechno, jste toho dneska probraly....
Jen potvrzuju, že bulíci umí být mazlíci, z vlastní zkušenosti se dvěma pitbulíkama, jen u koní je potřeba je mít zvyklé a vychované....
Jedno foto z událostí, které se u nás dějí
cheyenne
napsal(a):
Jen potvrzuju, že bulíci umí být mazlíci, z vlastní zkušenosti se dvěma pitbulíkama, jen u koní je potřeba je mít zvyklé a vychované....
Jéééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééé ééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééé
Tak už? A jak Evi?????
haisovad
napsal(a):
Jéééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééé ééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééé
Tak už? A jak Evi?????
Už
Podle očekávání v naprosté pohodě a klídečku, Saxík se tváří, že mě má na hrbu běžně a já jsem z toho naprosto odvařená
Je moooc pohodlný.... brzo už snad vyjedeme s Hadříkem do lesíka...
cheyenne
napsal(a):
no tak Erunka je taky taková, ale byla úžasná, když byla těhule jako..to byla tak mazlící, až to pěkný nebylo..nufínka...
Eviku, ahojda...neříkej, že to je Saxula??
cheyenne
napsal(a):
Už
Podle očekávání v naprosté pohodě a klídečku, Saxík se tváří, že mě má na hrbu běžně a já jsem z toho naprosto odvařená
Je moooc pohodlný.... brzo už snad vyjedeme s Hadříkem do lesíka...
No tý volééééééé...
Jak má ušiska našpicovaný co po něm budeš chtít...to je super Evi...ty jo, kdyby takhle předpisově obsedal každej...sááááfra, to by veti ortopeti a podobní neměli za chvíli co dělat...
jenysimons
napsal(a):
no tak Erunka je taky taková, ale byla úžasná, když byla těhule jako..to byla tak mazlící, až to pěkný nebylo..nufínka...
no tak to čumím jak umím...jsem si říkala, že by to mohl bejt on i že věk na obsedání má..sakra, to je konisko...je krásnej...
holky, mizím ke koním, dokud je aspon trochu slunka...
krásnej víkend...
jenysimons
napsal(a):
Jo jo, Saxula, konečně už nemám koně jen na koukání
A tohle je Sid, bojový vemeno
jenysimons
napsal(a):
jsi se zbláznila, ne?! tohle je plesovka, těžká...
mějte se...
Měj se, krasavice
haisovad
napsal(a):
No mazec...
hele kdybych přijela toho 21. 11. dříve tak bych se na vás ráda přijela podívat...šlo by to? Vidět Hadrouška a Saxofónka...
Určitě, s tím počítám, že pár minut musíme zvládnout
ještě jeden modelka
cheyenne
napsal(a):
Určitě, s tím počítám, že pár minut musíme zvládnout
ještě jeden modelka
Tak jsem se tu mihla a zase mizím, jedu zavřít koníky, tajně doufám, že se hadraplán nezválel v bahně
Tak pěkný víkend fšem